Постът има смисъл

ПОДАРИ ОБЯД! Време да даваме, не да се предаваме! Една инициатива на Malteser International, подкрепяна от  посолството и доброволците на Малтийския орден в България.

Великият #post преди Възкресение Христово е благодатно време, в което можем за малко да оставим себе си и собствените си нужди настрана и да се доближим до Бог и до ближния.
И през Великите #пости Малтийският орден организира кампания в помощ на онези, които нямат достатъчно, за да се нахранят.
Можеш да се включиш и ти! Как?
През времето на постите, всеки петък, замени обичайния обяд/вечеря и се нахрани с порция ориз или супа и дари спестените пари. 

Не отброявай дните, нека постът има смисъл!

NB: Ако замениш един обилен обяд с порция ориз и спестиш 10 лв., можеш да осигуриш топъл обяд на едно дете в Южен Судан за цял месец!
Заменяй обяда си всеки петък по време на Великия пост, спести от седем обяда, дари 70 лв., и осигури храна за цяло семейство прокудени от войната в лагерите край Сирия, поне за месец!

За нас един обяд е малко. За ближния в нужда е скъпоценност!
Покани приятели и колеги по време на поста да споделят този апел и заедно дарете спестените пари, за да може на друго място хора в нужда да имат какво да сложат на своята трапеза?

Време да даваме, не да се предаваме! ПОСТЪТ ИМА СМИСЪЛ!Започнете да пишете термина, по който желаете да направите търсене, и натиснете Enter. Натиснете ESC за отказ.

Нагоре